پاها علاوه بر عضله و استخوان، از تاندون و رباط هم تشکیل شده اند. این قسمتها در طول روز، کل وزن بدن را حمل میکنند. پس درد پا وضعیت نسبتا شایعی است. گاهی اوقات این درد روی پا ایجاد میشود که این میتواند موجب مشکل در راه رفتن و حتی ایستادن شود. بسته به علت و شدت آسیب احتمال، این درد میتواند ملایم تا شدید باشد.

درد رÙ?Û? Ùا

عوامل ایجاد کننده ی درد روی پا چیست؟

درد روی پا میتواند علل مختلفی داشته باشد. شایعترین علت آن فعالیت زیاد مانند دویدن، پرش یا لگد زدن میباشد.

عواملی که موجب درد روی پا میشوند عبارتنداز:

  • تاندونهای بازکننده: التهاب این تاندونها موجب درد و ورم میشود. این شرایط ازطریق فعالیت بیش ازحد یا استفاده از کفشهای تنگ ایجاد میشود.
  • سندروم سینوس تارسی: سینوس تارس یک کانال کوچک استخوانی است که بین استخوان های قاپ (تالوس) و پاشنه قرار گرفته است. بر اثر فشار های زیادی که به مچ پا وارد میشود، بر اثر چرخش شدید پا به خارج و یا بر اثر مشکلات پا (مانند صافی کف پا) این بیماری ایجاد میشود. سینوس تارسی موجب درد روی پا و مچ میشود.
  • شکستگی استخوانهای پا: درد میتواند ناشی از استخوانهای متاتارس در کف پا ایجاد شود. این شکستگی علایمی مانند تورم ایجاد میکند.

روش تشخیص درد چگونه است؟

اگر با وجود درمانهای خانگی، درد طول کشیده بیشتر از 1 هفته دارید باید به پزشک مراجعه کنید. همچنین اگر درد مانع راه رفتن و موجب سوزش، بیحسی و علایم دیگر میشود یه پزشک مراجعه کنید. میتوانید به پزشک عمومی مراجعه کنید تا او شما را به یک متخصص ارجاع دهد.

پزشک، درمورد همه ی علایم از شما سوال میپرسد. او همچنین درمورد فعالیت فیزیکی و آسیبهای قبلی به پا و قوزک سوالاتی خواهد پرسید. ممکن است پزشک پاها را معاینه ی فیزیکی کند تا محل دقیق درد را پیدا کند. همچنین ممکن است از شما بخواهد پاهارا بالا ببرید تا میزان حرکت پا را ببیند.

اگر پزشک به شکستگی یا اسپوراستخوان مشکوک شد، عکس برداری انجام میدهد. دیگر آزمایشاتی که ممکن است پزشک انجام دهد عبارتنداز:

  • آزمایش خون که در آن به بیماریهایی مانند نقرس پی میبرد.
  • ام آر آی برای مشخص کردن آسیب به اعصاب محیطی.

.

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

درد روی پا، علت، تشخیص، روش درمان خانگی و.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها